Thursday, July 5, 2007

Γνωριζοντας το Χουζουρη

Αν και σκοτώθηκα να πείσω το συγκεκριμένο άτομο να γράφει ως Στρουμφομωρό, για ακόμα μια φορά με αγνόησε και έκανε της κεφάλας της και ονομάστηκε Χουζούρης...δεν λέω της πάει πολύ. Ο Χουζούρης (πολύ συγχιστικό όνομα καθότι είναι κοριτσάκι) είναι όνομα και πράμα...που την χάνεις που την βρίσκεις στο κρεβάτι να ροχαλίζει. Αν δεν κοιμάτε πάλι στο κρεβάτι θα είναι και θα χαζέυει τηλεόραση. Όλη η Στρουμφοοικογένεια να είναι στο πόδι και το Χουζούρικο κοιμάτε, την ξυπνάμε καμιά φορά να φάει μεσημεριανό....για πρωινό δεν το συζητώ, έχει να φάει κάτι χρόνια.
Παρ' όλα αυτά, όταν αποφασίσει να βγεί απο το κρεβάτι την πιάνει μια ανυσηχία, μια μανία να κάνει τα πάντα μέσα σε μια μέρα, να πάει δέκα βόλτες με τις στρουμφοφίλες της, να προλάβει και μία στάση για κρέπες, να πάει και clubbing-- όταν ξυπνήσει δεν την σταματά κανείς και τίποτα.
Μόλις ανοίξει το μάτι της είναι πολύ μουρτζούφλης, όταν όμως ξυπνήσει είναι γλυκούλα και πολύ καλή, κάνει τα πάντα για τους άλλους και μπορώ να πω πως εμένα προσωπικά με έχει κακομάθει.
Με την Στρουμφίτα η σχέση δεν είναι και τόσο καλή, όποτε βρεθούν γίνετε του Jerry Springer....
Τον Δρακουμέλ τον βάζει στην θέση του, εκτός και αν την απειλήσει ότι θα την γυρίσει ανάποδα....τότε τον τρέμει!

Αγαπημένα μου Στρουμφάκια σας συστήνω τον Χουζούρη!

2 comments:

xouzouris said...

ofilw na omologisw oti ine ola alithia! :p Oti k na pei i stroumfita enantion mou na xerete oti ine kakoithies! Opos leei k i psipsinel ime poli kali!

Stroumfita said...

Μου την δίνει ο χουζούρης...